Nikah Şekeri

2020 Nikâh Şekeri ve Hediye Önerileri

Evlenmeye karar verdiğinizde evlilik arifesinde yapmanız gereken hazırlıklar arasında elbette ki davetiye ve nikâh şekeri seçimi önemli bir konu haline gelecektir. En zarif tasarımları inceleyerek hem ideal fiyatları hem de en zarif hali ile sevdiklerinize ve yakınlarınıza sunmak için hazırlayabilirsiniz. Nikâh şekeri ve davetiye denildiğinde bu sezon hangi tasarımların yer aldığını ve hangi tasarımların oluşturulduğunu düşünüyorsanız 2020 nikâh şekeri tüm detaylarıyla sizlere sağlanmaktadır. Geln birlikte yazımızın devamında model ve fotoğraf önerilerine bakalım.

Dantelli, çiçekli, kurdeleli, simli ve pullu birçok nikâh şekeri tasarımını ve davetiyeyi seçebilir düğün konseptine uygun tasarımları mutluluğunuzun simgesi olarak sembolleyebilirsiniz.

Tatlımı Tatlı Nikah Şekerleri

Sadece tadı ve lezzeti ile değil misafirlerinizle ilk buluşacağı an itibari ile onlarda sıcak bir karşılaşma yaratması için günümüzde şekerlerin dışı da içi kadar tatlı ve sevimli olmak zorunda. Birbirinden güzel tasarımlar ve son yıllarda dikkat çeken ip ile bağlanan tasarımlar sizlerin tercihi olabilir. Kutu şeklinde küçük süslü fiyonklu nikah şekeri tasarımları ile kombinleyeceğiniz davetiyelerinizi nikahınızdan sonra da uzun yıllar saklayabilirsiniz.

Instagram Nikah Şekerleri

İnternet üzerinden bir çok nikah şekeri modeli ve tasarımı bulabileceğiniz üzere aynı şekilde instagram üzerinden bu işi ticaretten ziyade evlerine ek gelir elde etmek için üreten bir çok hanımlar çok güzel ve özgün tasarım modeller çıkarabiliyor. Evliliğin birçok safhası hali hazırda pahalı ve cep yakan masraflar olacağı için hem özgün farklı tasarımlar bulabileceğiniz gibi hem de daha ucuz olacağını ve bu alışveriş sonrasında evine katkı sağlayacak bir hanımın ev ekonomisine katkınız olacağını da maneven iyi hissedeceğinizi unutmamnız gerektiğini söyleyebiliriz.

Kokulu Sabun ve Mumluklar

2020 yılınının en çok tarcih edilen iki yeni trendi kokulu sabun ve mumluklar. Nikah şekerleri nikah anında sunulabileceği gibi uzun süre kullanımlarda veya süs şeklinde verebileceğiniz hediyelerde misafirlerinizin evinde uzun süre kalacağı için uzun süre sizden bir hatırayı saklayacaklarını unutmayın. Buna örnek olarak ahşap özel hazırlanan mumluklar veya dolap süslerine yeni örnek olabilecek özel baskılı ve yazılı şişe kapak açacakları buna bir örnek. Damaklarına tat bırakacağınız gibi bu gibi bir hediye ile misafirlerinizin evinde uzun süre hatıra olarak kalacağınızı hatırlatmak isteriz.

2020 Yeni Trend Nikah Şekerleri

Gelin şimdi 2020 yılınının en çok tercih edilen ve sevilen nikah şekerleri modellerine göz atalım. Sürekli aynı modelleri gördüğünüzü düşünerek bunların haricinde özel ve farklı tasarım nikah şekerleri modellerine de yer vermeye çalıştık.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir