Gelinlik Modelleri

2020 Balık Gelinlik Modelleri

Sonunda ruh eşinizi buldunuz ve hayatlarınızı birleştirmeye karar verdiniz. Evlenme teklifi aldığınız andan itibaren, belki de küçük bir kız çocuğu olduğunuz günlerden beri, her zaman hayalini kurduğunuz o gelinliği aramanın zamanı geldi!

Dergilerde, vitrinlerde, ünlü gelinlik mağazalarının koleksiyonlarında ve internette gezerken karşınıza pek çok farklı gelinlik modeli çıkacaktır. Gördüğünüz bir model, her ne kadar bayıldığınız bir model olsa da, bazen vücut tipinize ya da tarzınıza yakışmayabilir. Gelinlik seçiminde, öncelikle buna dikkat etmelisiniz. Size uyacak modelleri belirledikten sonra, artık seçeneklerinizi daraltabilir ve aramalara başlayabilirsiniz. Balık gelinlik modelinin sizin için uygun bir model olduğunu düşünüyorsanız, yüzlerce farklı balık gelinlik modelleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Balık Gelinlik Modelleri Kimlere Yakışır?

Balık gelinlik modelleri, genellikle ince vücut hatlarına sahip hemen her kadına yakışacaktır. Ancak, burada dikkat etmeniz gereken nokta bel ve kalça ölçülerinizdir. Çok geniş kalçalarınız varsa ya da kalçalarınız düşükse, balık gelinlik sizin için doğru bir seçim olmayabilir.

Kalın bel de balık gelinlikler için uygun bir aday olmayabilir. Bu noktada, özel dikilmiş bir gelinlik de tercih edebilirsiniz. Bel kısmı sıkı, iyice saran ve beli daha ince gösterecek bir balık gelinlik modeli tercih edebilirsiniz.

Uzun boy da balık gelinlik için daha iyi bir seçimdir. Ancak üzülmeyin, uzun bir gelinlik tercih eder ve altına yüksek topuklu bir ayakkabı giyerseniz, bu model üzerinizde daha iyi duracaktır. Balık gelinlik modelleri ve en yeni trendler hakkında bilgi arıyorsanız, sizler için hazırladığımız galeriye göz atabilirsiniz!

Birbirinden Güzel Balık Gelinlik Modelleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir